De enige echte internet krant van Nederland te beginnen in Almelo

De Geleraaf


Deze pagina is vergelijkbaar met startpagina.nl. Echter deze pagina is gespecialiseerd in alles wat met koren en muziek te maken heeft. Wilt u meer weten van de muziekwereld dan is deze pagina een goed begin. U kunt vanaf deze pagina ook naar andere zusterpagina's van pagina.n

koormuziek.pagina.nl


Deze link brengt u naar de homepagina van "Koninklijk Nederlands Zangers Verbond". Deze organisatie is de overkoepelende organisatie van zangverenigingen.

www.knzv.nl


Deze link brengt u naar de homepagina van "KNZV, afdeling Noord-Oost".
Deze afdeling behartigd de belangen voor koren in de regio Noord-Oost nederland.

www.knzv-noordoost.nl


Deze link brengt u naar een home pagina waar u veel informatie kunt vinden over koorzang in al zijn facetten.

www.koorzangers.nl


Deze link brengt u naar de website van de gemeente Almelo. De burgermeester van Almelo is de ere-voorzitter van het Almelo's Mannenkoor.

Gemeente Almelo


Deze link brengt u naar de website van Urenco Nederland. De oud-algemeen directeur van Urenco Nederland is de beschermheer van het Almelo's Mannenkoor.

Urenco Nederland


Deze link brengt u naar de homepagina van het Ettens Mannenkoor. Ook deze vereniging staat onderleiding van dezelfde dirigent als het AMK en het KHM.

Ettens Mannenkoor


Deze link brengt u naar de website van het Algemeen Wierdens Vrouwenkoor. Het AMK verleende in 2003 medewerking aan het jubileumconcert van dit "Vrouwenkoor" o.v.l. dirigente Ans Alink. Ans trad in het verleden, (en wellicht in de toekomst) vaak op als soliste bij het AMK. Ook is ze wel eens ingevallen om de repetities van het AMK te leiden bij afwezigheid van onze eigen dirigent.

Algemeen Wierdens Vrouwenkoor